BBALBANIA9

Se shpejti fillo Big Brother Albania 9 dhe te gjithe ata qe jane te interesuar per lajme, thashetheme dhe me shume rreth Big Brother Albania na vizitoni ne kete faqe: http://www.bigbrotheralbania9live.com/

Nga kjo faqe do keni mundesi te shikoni Live Big Brother Albania 1 dhe 2 ne transmetim direkt. Ne butonin e me siperem ju mund te klikoni dhe do redirektoheni direkt tek faqja e cila transmeton Big Brother Albania Live.

Big Brother Albania 9 Live

Per te gjitha pa qartesit dhe problemet qe mund ti i hasni gjat emitmit te ketij reality shou ju lutem na kontaktoni ne info@bigbrotheralbania9live.com dhe ne do mundohemi te u pergjigjemi emailave sa me shpejt te jete e mundur.

Ju deshirojme shikim te kendshem edhe per kete sezone te Big Brother Albania.

Faleminderit, Staffi & Adm: EDW

89

Share Button